Uncategorized

13 de més de 100. Gràcies

Fa uns dies publicava al bloc una enquesta que he fet arribar a tots els cellers de la DO Montsant i DOQ Priorat per correu electrònic. No m’esperava una allau de respostes, però tampoc una tímida col·laboració. Així que vull agrair els cellers que han destinat 5 minuts del seu temps a col·laborar amb el projecte.

Els cellers són l’eix vertebrador del món i la cultura del vi al Priorat i per això la seva opinió en relació a un equipament cultural que es presenta com la porta d’entrada a la comarca, el Castell del Vi, és més que interessant. M’ha agradat rebre una enquesta sincera de 13 cellers, que senta unes bases per entendre dèficits i mancances, però també oportunitats i potencialitats.

Entre tots sempre és més fàcil plantejar nous horitzons i definir noves estratègies, principalment en aquests moments de dificultat econòmica en què cal activar mecanismes de cooperació per necessitat, més enllà que per convicció.

Reitero l’esforç als cellers que m’han retornat l’enquesta. Sàpiguen que les seves aportacions seran analitzades i ben considerades. No perdo l’esperança de rebre’n més, perquè l’opinió d’un dels principals actors sigui més complerta i plural.

Cellers que han col·laborat amb el #castelldelvi:

Buil&Giné, Celler Vall Llach, Ya le llamaremos, Burgos Porta, Celler Cecilio, Celler Mayol, Clos Mogador, Coca i Fitó, Gènesi, Mas de la Caçadora, Celler El Masroig, Pardalasses i Vinícola del Priorat. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s